در این تحقیق به بررسی مطالعه تاثیر رهبری استراتژیک،توسط منابع انسانی ومنابع مالی برپیاده سازی برنامه های کوتاه مدت وبلند مدت استفاده از زغال سنگ درصنایع می پردازیم
ب- قلمرو زمانی
با توجه به اهداف تحقیق، دوره زمانی تحقیق ۱۳۹۳ تعیین شده است
۱-۹ روش‌ها و ابزار تجزیه و تحلیل داده‏ها
روش تحقیق در پژوهش حاضر روش توصیفی بوده و از نظر نوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی می باشد.
با توجه به این که هدف از این تحقیق بررسی چگونگی تاثیر گذاری متغیرهای مستقل برمتغیر وابسته می باشد، لذا مناسب ترین روش برای تجزیه و تحلیل داده ها، استفاده از آزمون کلموگروف-اسمیرنوف جهت بررسی نرمال بودن داده ها، رگرسیون خطی ساده برای آزمون فرضیه ها خواهد بود. بعد از جمع آوری اطلاعات شده از نرم افزار Spss جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است.
پایان نامه - مقاله - پروژه
۱-۱۰ ساختار کلی تحقیق
در فصل اول کلیات تحقیق بیان شده است. در فصل دوم ادبیات تحقیق ارائه شده است و در این بخش پایه های نظری و مطالعات تجربی معرفی می شوند. در فصل سوم روش تحقیق مورد ارزیابی قرار می گیرند. در فصل چهارم تجزیه و تحلیل یافته ها انجام خواهد شد و در نهایت در فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهاد ها ارائه می شود.
فصل دوم
ادبیات و پیشینه تحقیق
۲-۱ مقدمه
امروزه، شرایط اقتصادی و بازرگانی ضرورت وجود یک طرح بهینه سازی در مصرف منابع مختلف انرژی را هشدار می دهد. در این میان با توجه به اینکه صنعت آجر یکی از صنایع بزرگ و به شدت انرژی بر کشور است و در واقع یکی از معیار های صنعتی شدن هر کشور وابسته به پیشرفت و توسعه  صنعت است، توجه خاص به این صنعت و بهبود و توسعه آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است . با توجه به مصرف روز افزون انرژی در این صنعت و هچنین نبود استانداردهای مصرف انرژی و قوانین و مقرارت مدون جامع در این زمینه، اجرای پروژه های مختلف تدوین معیار مصرف انرژی و همچنین بهینه سازی مصرف انرژی در این صنعت را امری ضروری می نماید.ارتقاء سطح جایگاه استراتژیک ایران در دیپلماسی انرژی در محیط بین الملل، مشکلات انرژی های کنونی برای محیط زیست و جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای، محدودیت استفاده از منابع سوخت های فسیلی و صیانت از آن، تنوع در منابع انرژی، فرصت کسب و کار جدید، ایجاد شغل، توان بالای منابع تجدیدپذیر در کشور و کمک به پدافند غیرعامل به عنوان ضرورت های توسعه کاربرد انرژی های تجدید پذیر در کشور است
۲-۲ انرژی و وضعیت آن
تولید در ایران بر پایه انرژی ارزان (تقریباً رایگان) بنیان‏گذاری شده است. به همین جهت بهره‏وری انرژی بسیار پایین (تقریباً یک سوم بهره‏وری انرژی در جهان و یک ششم بهره‏وری انرژی در اروپا) است. ما اکنون از ماشین‏آلات تولیدی‏ای استفاده می‏کنیم که ده‏ها سال از عمر مفید آنها طی شده و فرسوده شمرده می‏شوند و یا در کشور‏های صنعتی عمر مفید خود را گذرانده و از رده خارج، هستند اما به کشور ما انتقال یافته و مورد استفاده قرار می‏گیرند. ماشین‏آلات پیش‌گفته از فناوری قدیمی استفاده کرده و انرژی بسیار مصرف می‏کنند در حالی که اکنون ماشین‏آلات با فناوری‏های نو و مصرف کم انرژی در اقتصادهای رو به رشد باعث تولید بیشتر با هزینه کمتر شده‏اند، برای مثال، در صنعت حمل‌ونقل، کاروان حمل‌ونقل ما به‌طور عمده فرسوده شده کامیون‏هایی با حدود چهل سال کار در هر صد کیلومتر حدود شصت لیتر گازوئیل مصرف می‏کنند. این در حالی است که کامیون‏های با مصرف بیست لیتر و کمتر می‏توانند این مسافت را طی کنند. در تولید برق به‌طور عمده از گاز استفاده می‏کنیم چون ارزان است و به سمت تولید برق از انرژی خورشیدی، باد و گرمایی زمینی نرفتیم زیرا با وجود گاز ارزان برای استفاده از انرژی‏های دیگر ضرورتی پدید نیامده است. در بسیاری از موارد دیگر نیز این مسئله صدق می‏کند.اتکای کشور به مصرف انرژی حاصل از نفت و گاز که تجدید ناپذیر هستند در آینده‏ای نه چندان دور ما را با خطر بن‏بست روبه‌رو خواهد کرد. از سویی چاه‏های نفت ما نیمه دوم عمر خود را طی می‏کند و برای حفظ قدرت تولید نیاز به سرمایه‏گذاری سنگین صد تا صد و پنجاه میلیارد دلار دارد. از سوی دیگر نرخ رشد مصرف هشت‏صدم سالانه‏، ما را با وضعیتی روبه‌رو خواهد کرد که تمام تولید نفت خود را در داخل به فراورده تبدیل کرده و مصرف کنیم و امکان صادرات نفت خام یا فراورده‏های آن برای ما ممکن نخواهد بود بلکه پس از آن نقطه واردکننده محض حامل‏های انرژی خواهیم بود. ضرورت مدیریت مصرف انرژی، ما را به سوی اصلاح قیمت‏های نسبی حامل‏های انرژی سوق می‏دهد تا از این راه مصرف‏ کنندگان و تولید‏کنندگان را به مصرف کمتر تشویق کنیم.
۲-۳ وضعیت انرژی فسیلی ایران
برای ورود به بررسی پتانسیل ها و شرایط توسعه انرژی ایران، جدول زیر که حاوی اطلاعاتی برای درک وضعیت امروز انرژی و اقتصاد کشور است ارائه می گردد.
جدول۲-۱: اطلاعات آماری اقتصادی و ذخایر و میزان تولید انرژی ایران در سال ۲۰۱۴

 

جمعیت ۷۶٫۲۹ میلیون نفر میزان تولید نفت ۴۰۵۶ هزار بشکه در روز
GDP به ازای هر نفر ۴۸۳۷ دلار میزان تولید گاز طبیعی ۱۱۶٫۳ میلیارد متر مکعب
ارزش صادرات ۱۰۸٫۴۷ میلیارد دلار میزان صادرات نفت خام ۲۴۳۸ هزار بشکه در روز
ارزش واردات ۶۷٫۲۵ میلیارد دلار میزان صادرات گاز طبیعی ۴٫۲۵ میلیارد متر مکعب
ارزش صادرات نفتی
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...